Dolfijn Bowling sluit tijdelijk haar deuren

Vanwege een grote renovatie sluit Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg tijdelijk haar deuren. Vanaf 13 juli tot 24 juli 2015 zullen zij geen gasten kunnen ontvangen vanwege een verbouwing. De bowling krijgt een volledig nieuw interieur.

Echt familiebedrijf

Onlangs heeft familie Dol afscheid moeten nemen van Ronald Dol, vader/echtgenoot en oprichter van Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg. Vele jaren heeft hij met passie voor zijn bowling en de sport gewerkt. Helaas is hij begin dit jaar overleden na een lang ziektebed.

Zijn zoon Thomas en vrouw Marjo Dol zetten de zaak voort. “De passie die mijn vader had heeft hij zeker op ons overgedragen. We zijn trots om zijn levenswerk voort te zetten! De afgelopen jaren hebben we niet stil gestaan en diverse dingen zijn al aangepakt, zoals de bouw van een indoor minigolf in blacklight, Goolfy Tilburg. Maar nu willen we een totale nieuwe look&feeling geven aan de bowling.” Een interieurbureau heeft het ontwerp gemaakt en er is gekozen voor een huiselijke moderne sfeer waar recreanten en sportbowlers kunnen genieten.

Gesloten tijdens de kermis

“Uiteraard vinden we het jammer dat we tijdelijk geen gasten kunnen ontvangen. We hebben goed gekeken wat de minst vervelende periode is. En dat leek ons de kermis van Tilburg. Dan is er genoeg ander vertier in de stad! Ik kan niet wachten om op 24 juli de gasten weer te mogen ontvangen en kijk uit naar de reacties”. Aldus Thomas Dol eigenaar Dolfijn Bowling en Goolfy Tilburg.