Dolfijn Bowling Tilburg opent nog voor kerst haar vernieuwde bowlingcentrum

Het is maart 2016 en op straat, op social media en in de rij van de supermarkt gaat het nergens anders over: hét bowlingcentrum van Tilburg is na een felle brand compleet verwoest. Na een heftige periode wordt gelukkig bekendgemaakt dat Dolfijn Bowling Tilburg een doorstart maakt. De verbouwing is inmiddels in volle gang.

Foto’s door Corné Hannink

Nog voor kerst willen moeder en zoon Marjo en Thomas Dol de deuren van het vernieuwde bowlingcentrum openen. Hoewel de verbouwing een heel klein beetje achterloopt op schema, hebben de eigenaren er vertrouwen in dat de openingsdatum van maandag 18 december 2017 haalbaar is.

Tekst gaat verder na de afbeelding.

dolfijn-verbouwing-1

Nieuwe activiteiten

In totaal krijg Dolfijn Bowling Tilburg maar liefst 24 bowlingbanen. Daarnaast wordt het aantal extra activiteiten enorm uitgebreid. Zo worden er escaperooms geplaatst, kun je indoor midgetgolfen en zijn er speciale activiteiten voor de allerkleinsten. As we speak is Thomas onderweg naar Oost-Europa om extra activiteiten vast te leggen. Daarover in een later stadium meer.

Voor degenen die niet kunnen wachten om weer uit te gaan bij Dolfijn Bowling Tilburg hebben we goed nieuws. Waarschijnlijk kun je al na de zomer online of per mail je activiteit reserveren.

EK jeugd bowling

Ondanks dat Dolfijn Bowling nog niet open is, heeft de Europese Bowling federatie het vertrouwen in het Tilburgse familiebedrijf uitgesproken. Ze hebben namelijk in 2020 de eer om het EK jeugd bowling in Tilburg te organiseren. Eerder was Dolfijn in 2012 al het decor van het EK bowlen voor dames.