Nieuws

terrassen tilburg
Let op! Dit artikel is al 497 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Doloris heropent haar deuren bij 1-jarig bestaan

Een jaar geleden opende Doloris haar deuren voor publiek. Na een enerverend, succesvol eerste jaar zorgden de maatregelen rondom het coronavirus voor een tijdelijke sluiting van het complex. 1 juni aanstaande, exact één jaar na de officiële opening, heropent Doloris haar rooftopbar voor overheerlijke streetfood gerechten en frisse cocktails én kun je weer dwalen door de surrealistische wereld van de Meta Maze. 

Nieuwe elementen op de rooftop en in het doolhof

De Rooftop staat met een nieuwe menukaart (die inging net voordat de horeca haar deuren moest sluiten) klaar om haar gasten te ontvangen op het gigantische terras. Ook is er een extra buitenbar en een overkapping over de L-vorm van het terras gecreëerd.

Doloris’ Meta Maze sloot tijdens carnaval kort haar deuren; een periode waarin kunstenaarscollectief Karmanoia de ruimte kreeg nieuwe elementen aan het doolhof toe te voegen. Na deze verbouwing hebben pas een beperkt aantal bezoekers de mogelijkheid gekregen deze geheimen te ontdekken. Doordat de capaciteit van het complex verlaagd is, moet je niet te lang wachten voor het bemachtigen van je plek. Reserveer je tafeltje voor de rooftopbar of boek je tickets voor het doolhof hier.

Livestream

Op zondag 17 mei, viert Doloris het 1-jarig bestaan met een livestream met verschillende DJ’s en toffe prijzen. Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.

Reageer op dit bericht