Doloris is de eerste horecazaak in Nederland met Corona op de tap!

Doloris corona

Een primeurtje voor Doloris! Zij hebben namelijk de eer om als allereerste horecazaak van Nederland, Corona van de tap te serveren. Zoals zij het zelf noemen op de Facebook-pagina: een verfrissende nieuwe manier om van een Corona te genieten. 
Eigenaar Jaap van Ham is blij met het nieuws: “Wij zijn trots dat we de eer krijgen om dit merk als eerste te mogen tappen op ons dakterras. Een mooie manier om te heropenen, kom proeven zou ik zeggen!”

Is bier niet helemaal je ding? Probeer dan eens de ‘Frozen Mexican Sunset’, dit is een cocktail-variatie op Corona bier. De cocktail is gemaakt in een slush-machine en bestaat uit Patrón tequila, St-Germain, Corona (van de tap) en limoensap.

Mexicaanse invloeden

Ander leuk nieuws is dat de menukaart van Doloris vernieuwd is met heerlijke Mexicaanse invloeden. Zo geniet je – bij je Mexicaanse biertje of cocktail – van bites zoals Loaded Mexican Fries met zoete aardappel, guacamole, cheddar kaas, tomaat en jalapeño pepers.

Openingstijden

Het terras van Doloris Rooftop is elke dag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De plaatsen zijn op inloop, dus kom gezellig langs en geniet van een vers getapte Corona!