Doloris’ Meta Maze heropent haar deuren: surrealistische wereld om in te (ver)dwalen

Aanstaande zaterdag 5 juni heropent Doloris’ Meta Maze haar deuren. Na een sluiting van zes maanden gaat de surrealistische wereld weer open voor mensen die willen (ver)dwalen. 

Tijdens de sluiting werd de Meta Maze lounge – de ontvangstruimte van waaruit bezoekers het doolhof betreden – volledig vernieuwd. Bezoekers kunnen hier een drankje doen voordat ze geblinddoekt het doolhof in worden gebracht. Het doolhof zelf bleef intact, al werd er één kamer toegevoegd!

Doloris’ Rooftop

Het dakterras mocht al even open, maar vanaf zaterdag gaat ook het restaurant van de rooftopbar weer open voor gasten. Met een vernieuwde menukaart staat het team klaar om bijzondere streetfood gerechten en frisse cocktails te serveren. Denk hierbij aan Tortello Burrata, Rillette de Morue en Rump Steak.

Reserveren

Voor het restaurantgedeelte van Doloris’ Rooftop dient vooraf te worden gereserveerd. Via de website bemachtig je een tafeltje voor lunch, diner of borrel. Het terras is op inloop, dus kom vooral kijken of er een plekje vrij is.

Doloris’ Rooftop is 7 dagen per week van 11.00 tot 22.00 uur geopend, voor de Meta Maze gelden op dit moment nog aangepaste openingstijden:

  • Donderdag van 12.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
  • Zondag van 10.00 tot 19.00 uur

De capaciteit binnen het complex is verlaagd, dus wacht niet te lang voor het bemachtigen van je plek. Reserveer je tafeltje voor de rooftopbar of boek je tickets voor het doolhof via de website.