Doloris’ Meta Maze wint Travellers’ Choice Award

Doloris' Meta Maze

Het surrealistische kunstdoolhof Doloris’ Meta Maze heeft de Travellers’ Choice Award 2021 gewonnen. Dit is een award die wordt uitgereikt door Tripadvisor op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld. De award beloont attracties die consistent geweldige beoordelingen bieden aan reizigers over de hele wereld. 

De prestatie is een erkenning voor bedrijven die altijd een goede service bieden. Hiervoor dient een bedrijf wel een minimum aantal beoordelingen te krijgen in de afgelopen 12 maanden. Hiermee haalt een bedrijf een hoge score en dat is bij Doloris absoluut gelukt! Het Tilburgse doolhof behoort hiermee tot de top 10% van alle attracties wereldwijd.

Bizar geweldig!

In de meest recente beoordeling op Tripadvisor wordt Doloris beschreven als een bizarre reis die ik iedereen zou aanraden. Verder schrijft Veerle S.: “Als je een beetje een creatieveling bent al helemaal, want je kijkt je ogen uit. Ik raad aan om op sommige plekken even te blijven zitten en je fantasie te laten gaan. Once in a lifetime experience.”

Zelf ervaren?

Ben jij nu benieuwd geworden naar het surrealistische doolhof aan de Spoorlaan? Doloris’ Meta Maze is in augustus en september 7 dagen per week geopend. Het is wel vereist om je tickets vooraf te boeken, dit aangezien de capaciteit van het doolhof beperkt is. Je kan een tijdslot boeken via de website van Doloris.