Mooi gebaar: Domino’s Pizza schenkt gratis pizza’s aan personeel van het ETZ

Domino's Pizza

Mooie initiatieven in moeilijke tijden, daar houden wij van. We weten allemaal hoe ontzettend hard het ziekenhuispersoneel van ETZ aan het werk is op dit moment. En om deze helden een hart onder de riem te steken, komt Domino’s Pizza (Laarstraat Tilburg) met een mooi gebaar. Donderdag 19 maart schenken ze namelijk gratis pizza’s!

Persoonlijke boodschap

Mocht jij nu zelf ook het ziekenhuispersoneel een warm hart toedragen? Dan kun je tot 16.00 uur een privébericht sturen op Facebook aan Domino’s Pizza met daarin een boodschap van jou aan het personeel. Deze schrijven zij dan voor jou op een pizzadoos. ‘Dan krijgen ze naast een welverdiende pizza, ook nog een persoonlijke blijk van waardering van jou! Hoe mooi is dat?!’, luidt het op de Facebookpagina van de pizzazaak. Ook kun je een handgeschreven kaartje afgeven aan Laarstraat 1.

Wel laat Domino’s weten dat, gezien het grote aantal reacties dat ze al ontvangen hebben, ze niet kunnen garanderen dat alle boodschappen op de pizzadozen kunnen worden geschreven. Maar ze doen uiteraard hun best!