Donnie, John West & veel meer: Feest In Het Park Festival keert terug in het Reeshofpark

feest in het park festival

Feestbeesten opgelet! Feest In Het Park Festival keert op 16, 17 en 18 juni 2023 terug in het Reeshofpark. Na een succesvolle uitverkochte editie afgelopen zomer met ruim 7.000 bezoekers, zal het Reeshofpark ook komende zomer een weekend lang in het teken staan van feesten, saamhorigheid, gezelligheid en de polonaise. Op zaterdag 17 juni pakt de organisatie uit met ruim dertig artiesten op meerdere podia. De kaartverkoop voor deze festivaldag start op woensdag 21 december om 19:00 uur. Dus ben er op tijd bij zodat je profiteert van de early bird korting.

De organisatie is trots dat Feest In Het Park Festival nog groter terugkeert en maakt grotendeels de line-up al bekend. Zo komen Donnie, Vieze Jack, René Karst, Freddy Moreira, Django Wagner, Het Feestteam, Jeffrey Heesen, John West en Henk Dissel optreden. Ook Party Animals, Jody Bernal, Immer Hansi, DJ Jean en het Foute Uur van QMusic zijn er weer bij. Overigens worden er de komende tijd nog namen aan de line-up toegevoegd. Daarvoor kun je het beste de social media kanalen in de gaten houden. Het programma van 16 en 18 juni wordt later bekendgemaakt.

Naast de vele artiesten is er qua entertainment ook weer veel geregeld. Wat dacht je van een rondje draaien in de zweefmolen, diverse spellen en attracties, een Foute Photobooth, mini silent disco, groot foodplein en de enige echte Schrobbelèr Schirmbar?

Meer informatie

De kaartverkoop start dus op woensdag 21 december om 19:00 uur. De beperkte oplage aan early bird tickets met korting zijn te koop via deze website. Hier vind je ook meer informatie over het festival!