Donutdag in Tilburg: op deze plekken in Tilburg haal jij een lekkere donut!

Donutdag

Vandaag is het Donutdag, ben jij een echte donutliefhebber? Wij zetten de leukste plekken waar jij donuts kunt halen op een rijtje! Lees snel verder.

De IJsvlinder

Bij De IJsvlinder in de Reeshof laten ze Donutdag niet zomaar aan zich voorbij gaan. Daarom pakken ze uit met overheerlijke donutbites! Kom een lekkere donutbite halen bij de IJsvlinder in het Reeshofpark!

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts heeft 22 klassieke donutsmaken, verschillende exclusieve smaken en seizoensgebonden donuts. Dunkin’ Donuts is sinds maart te vinden aan de Heuvelstraat 1a.

Monkey Coffee

Al vanaf 2014 kunnen Tilburgers lekkere donuts bij Monkey Coffee. Monkey Coffee heeft een heerlijk assortiment die bestaat uit meer dan dertig verschillende donuts. Zo hebben ze normale, mini, deluxe en gevulde donuts. Daarnaast hebben ze ook nog cronuts en boldonuts. Voor de echte donutliefhebber bieden ze ook gepersonaliseerde donutboxen aan, waarbij je zelf de topping, vulling en eventuele tekst kunt bepalen. Begin je al te watertanden? Ga snel naar Monkey Coffee op het Pieter Vreedeplein 160.

Starbucks

Dat je bij Starbucks terecht kunt voor heerlijke koffie, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook al dat je bij Starbucks terecht kunt voor superlekkere donuts? Starbucks heeft vier verschillende, heerlijke donuts: Sugar Donut, Strawberry Donut en Dark- en White Chocolate Donut. Je kunt Starbucks in Tilburg vinden op drie verschillende adressen, zo is Starbucks te vinden aan de Stationspassage 9, Emmapassage 29 en Warandelaan 2.

BackWerk

Wist je dat Backwerk Tilburg twee geweldige donuts smaken verkoopt? Namelijk de Pinki donut, met een lekkere roze glazuurlaag en een lekkere Oreo donut. Backwerk is dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur open.

Bakker Bart

Bakker Bart voorziet winkelend publiek in Tilburg van de lekkerste broodjes, snacks, salades maar ook donuts! Bakker Bart heeft acht verschillende donuts waar jij van kunt genieten. Bakker Bart vind je natuurlijk aan de Heuvelstraat 85.

Meer plekken voor een zoete snack

Ben jij een echte zoetekauw en heb je niet genoeg aan alleen donuts? Wij zetten nog wat verschillende zaken op een rijtje waar je als zoetekauw geweest moet zijn: