Nieuws

royal donuts
Let op! Dit artikel is al 161 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Donutliefhebbers opgelet: Royal Donuts opent in de Tilburgse Heuvelstraat

Goed nieuws voor iedereen die houdt van heerlijke donuts. Medio december opent Royal Donuts in de Heuvelstraat. Ze vestigen zich in het pand waar nu Peppernuts Nederland is gevestigd. 

Foto: Instagram Royal Donuts Tilburg

Na sinterklaas verdwijnen pepernoten uit de winkelschappen en dus stopt de tijdelijke winkel van Peppernuts er dan ook mee. Maar lang hoeven we niet te wachten op zoetigheden in het pandje tussen de Frietboetiek en Bram’s. Bij Royal Donuts kun je straks terecht voor lekkere donuts met fantastische toppings. Denk aan chocolade en verschillende fruitsoorten. Royal Donuts is een formule met vestigingen in binnen- en buitenland. Zo hebben ze al vestigingen in Duitsland en zijn de ook in Nederland de markt aan het veroveren. Voor de ontwikkelingen rondom de opening van de nieuwe zaak aan Heuvelstraat 1A, kun je het beste ze in de gaten blijven houden op Instagram.

Zin in lekkere donuts? Dat kan nu ook al op het Pieter Vreedeplein. Bij Dunkin’ Donuts bijvoorbeeld. Liever de donuts van Royal Donuts proeven? Dan moet je nog eventjes geduld hebben.

Zoetigheden in de binnenstad

Zoetekauwen kunnen overigens hun hart ophalen in de binnenstad. Zo opent DutchHomemade binnenkort ook de deuren op de hoek van de Frederikstraat en de Heuvelstraat. Hier kun je terecht voor heerlijke macarons en veel meer.