DownTown Tilburg: voor GRATIS professioneel advies!

Sinds een jaar is de Stationsstraat in Tilburg “the place to be” voor flexibel werken. In een geheel gemoderniseerd kantoorpand is DowntownTilburg gevestigd. DownTown is een compleet concept waar je kunt werken, vergaderen en ontmoeten. Midden in de stad op enkele meters van het Centraal Station Tilburg!

Bij DownTown staat flexibiliteit en comfort centraal. Ruime lichte werkplekken, met groen en buitenterrassen omdat je soms ook echt even achter je beeldscherm vandaan moet. Je werkt in een inspirerende omgeving tussen andere flexibele professionals; ondernemers en ondernemende mensen die een werkplek dicht bij huis willen of af en toe een vaste locatie nodig hebben, kortom Downtown is de place to meet!
Inmiddels is er volop bedrijvigheid in DownTown en daar zijn we best trots op, aldus Stijn van der Weegen, één van de initiatiefnemers van het concept.

Gebruikers zijn enthousiast en we merken dat het netwerken zijn vruchten afwerpt. Door dit enthousiasme is het idee ontstaan om inloopdagen te organiseren waarop bestaande – en nieuwe klanten gratis advies kunnen krijgen op verschillende vlakken. Iedereen kan een half uur tot een uur, afhankelijk van de adviseur, sparren over uiteenlopende onderwerpen. Op de gratis-advies-dagen zijn de adviseurs al aan het werk in DownTown Tilburg. Iedereen kan terecht voor loopbaanadvies, coaching, boekhoudkundig advies, juridisch advies en advies op het gebied van creditmanagement, P & O, organisatiestructuur, sociale media, ondernemersplannen en automatisering.

De GRATIS adviesdagen vinden plaats op woensdag 18/9, 25/9, en iedere woensdag in oktober van 10.00 tot 17.00 uur in DowntownTilburg aan de Stationsstraat 20 en wordt mede mogelijk gemaakt door; Maurice van Dijk Coaching; Edministatie BV, Mark Advocaten, Interpayment, Topdirection en Eragin.