Draaimolen Festival: dit jaar tien dagen lang prachtige liveconcerten en intieme festivaldagen in september

Draaimolen Festival

Na een paar keer diep inademen en rustig afwachten hoe de situatie zich ontwikkeld(e), heeft de organisatie van Draaimolen Festival de plannen voor nu weten te vormen. Draaimolen Festival zal dit jaar helaas niet in haar originele vorm plaatsvinden. “Maar, waar één deur sluit, gaat er een andere open,” aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.

Fotografie: Rafael Dimiioniatis.

Draaimolen betreed deze zomer wel vertrouwd terrein, het prachtige MOB (mobilisatie) complex, voor een volledig nieuwe en eenmalige variant van Draaimolen Festival. Een variant die ruimte biedt aan meer creativiteit en aansluit bij de huidige omstandigheden. De organisatie kondigt daarom een reeks aan van maar liefst tien evenementen. Doordeweeks bieden ze prachtige live concerten en in de weekenden intieme festivaldagen.

Toffe line-up en perfect decor

Daarnaast laat de organisatie ook alvast weten dat ze een line-up aan het creëren zijn om je vingers bij af te likken. Met onverwachte back-to-backs die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden (inclusief de jaarlijkse geheime back-to-back), enkele wereldpremières van unieke live-acts en speciale stage hostings door oude en nieuwe vrienden. Een van de welbekende podia in het bos zal geheel worden getransformeerd tot het perfecte decor voor alle dagen. Uiteraard met zeer beperkte capaciteit.

Meer informatie

Draaimolen Festival vindt dit jaar plaats van 8 september tot en met 19 september. Meer informatie over de tickets en line-up zal binnenkort bekend gemaakt worden. Houd hiervoor de website in de gaten.