Draaimolen heeft primeur met nieuw festival terrein

Het heeft wat voeten in aarde gehad om een nieuw terrein te vinden voor het Draaimolen Festival 2015. Na hard werken en volharding is het toch ook dit jaar gelukt om het publiek te verrassen op een unieke locatie. Het voormalig Charlotte Oord is een prachtige bosrijke locatie waar de tijd jarenlang lijkt stil te hebben gestaan. De organisatie heeft de kans aangegrepen om deze locatie de komende maanden om te gaan toveren tot een prachtig festivalterrein.

Draaimolen

Draaimolen is ontstaan uit liefde en passie voor kwalitatieve electronische muziek. Tijdens de oprichting was er duidelijk sprake van een gemis hiervan in Tilburg. Dit is de laatste jaren wel anders
geworden en daar heeft Draaimolen aanzienlijk aan bijgedragen. Met twee festivals op jaarbasis en nog tal van edities in Dudok hebben ze hun stempel gedrukt op de dance cultuur in Tilburg.

Festival

Op 19 september, de laatste zaterdag van de zomer, zal Draaimolen Festival voor de tweede maal plaatsvinden. Na een succesvolle eerste editie en meerdere geslaagde edities van Holy Pink gaat de
organisatie dit jaar nog een stapje verder. Er wordt uitgepakt met een internationale line-up die ongekend is in Tilburg “Een evenement wat zich kan meten met alle grote dance evenementen in zijn soort” aldus organisator Milo van Buijtene.

Draaimolen Festival beloofd een kwalitatief hoogstaande beleving te worden die de bezoekers zich nog lang zullen herinneren.