Drankenacties Kruikenstad 2015

Natuurlijk weten we dat het heilige betaalmiddel tijdens carnaval de Kruikenmunt is. Deze kost dit jaar €2,40 en is te koop op verschillende plekken in de binnenstad. Je kunt de Kruikenmunt bij bijna elke kroeg inleveren! Desondanks zijn we geen dief van onze eigen portemonnee en zoeken we graag naar goedkope alternatieven. Daarom hebben wij de voordeligste drankenacties Kruikenstad 2015 voor je op een rijtje gezet.

Café Karel

Café Karel staat tijdens carnaval bekend om zijn populaire dwèèlorkesten. Dit jaar heeft Café Karel ook een voordelige drankenactie voor alle kruiken en kruikinnen op touw gezet. Een biertje kost maandag- en dinsdagmiddag slechts €1,20. Oftewel: twee biertjes voor één munt.

Café De Boekanier

Bij De Boekanier in de stadhuisstraat hebben ze naast een top carnavalsprogramma ook scherpe drankenacties. Zo heb je vrijdag tussen 18:00 – 21:00 uur vijf biertjes voor vier munten. Schrobbelèr is dan 2 halen = 1 betalen.  Zondag kun je er tussen 12:00 – 14:00 uur ontbijten met broodjes ham en kaas, kroket, eitje, koffie/thee en een lekkere borrel Schrobbelèr voor maar €5,-. Op maandag kost en borrel BigShot slechts €1,50.

Polly Maggoo

Bij Polly Maggoo is het maandag tijd voor het Were Di – Dolly Fist. En bij een goed hockeyfeest hoort natuurlijk goedkope drank. Tussen 17:30 – 18:30 uur is het 2 bier halen = 1 betalen. Kom gezellig mee feesten. Het belooft  voor en achter de bar druk te worden.

Café Miller Time

Café Miller Time staat ongeveer de hele carnaval in het teken van de allerbeste drankenacties. Op vrijdag en maandag is het tussen 20:00 – 00:00 uur 2 halen = 1 betalen. Op zaterdag gaat Miller Time gewoon lekker door met drankenacties met 2 halen = 1 betalen tussen 20:00 – 23:00 uur. Tijdens D’n Opstoet hoef je de hele dag voor twee Flügel of Schrobbelèr er slechts eentje af te rekenen. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is kun je elke dag drie shotjes Sourz halen voor maar twee munten.

Ibiza Tilburg

Naast het afwisselende programma van Ibiza Tilburg hebben ze ook een leuke drankenactie op touw gezet. Zo kosten zes biertjes slechts €11,11,-. Tussen 16:00 – 21:00 schenkt Ibiza Tilburg trouwens geen alcohol!

Café De Slijterij

Bij Café De Slijterij is het vrijdag tussen 18:00 – 20:00 uur twee bier of Schrobbelèr halen en slechts één betalen. Dat betekent dat jij carnaval goed opent. Kom alvast lekker in de sfeer voor de Kroegendwèèltocht in de Tilburgse binnenstad bij Café De Slijterij!

Wil jij alles weten over carnaval in Kruikenstad 2015? Bekijk dan de meest complete carnavalswebsite van Tilburg! Een overzicht van alle carnavalsactiviteiten kun je vinden door op deze link te klikken!