Dreadless op Palm Parkies

Pak je kleedje maar vast in. Dinsdag 5 augustus kun je weer een plekje reserveren in het Reeshofpark tijdens Palm Parkies. Deze editie staat in het teken van zomerse reggae. Met blazers en percussie krijg je met reggaecollectief Dreadless het ultieme zomergevoel. 

Dreadless

Al ruim 10 jaar is Dreadless een hecht reggaecollectief mét percussie en een blazerssectie. De optredens van Dreadless staan vol van de positieve energie. Dit heeft ertoe geleid dat de band een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de Nederlandse reggaescene. Dreadless speelt niet alleen eigen nummers, maar bewijst zich ook als backingband. Sinds 2008 heeft de band gespeeld met verschillende artiesten uit de Virgin Islands en met rootsreggae veteranen als Rod Taylor, Horace Martin, Anthony Johnson, Earl 16 én ‘The man from Studio One’ Al Campbell.

Hoe en wat

Zoals elke dinsdag in juli en augustus vindt Palm Parkies plaats in het Reeshofpark in Tilburg. Je bent welkom vanaf 19.30 uur voor een hapje en drankje. Om 20.15 uur begint het gratis concert. Kun je deze dinsdag niet? Geen paniek. Dinsdag 12 augustus kun je mee dansen op Belle Perez. Dinsdag 19 augustus kun je kijken naar PYT Hop Session. Bekijk ook eens de foto’s van de vorige edities. Deze kun je hier vinden. Ook op deze editie wordt gefotografeerd door Tilburg.com.