DressesOnly.nl verloot 10 vrijkaarten

‘Komt Een Vrouw Bij De Dokter’ vanaf 26 november in de bioscoop!

‘Komt Een Vrouw Bij De Dokter’ met in de hoofdrollen Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Kluun. De film vertelt het verhaal van Stijn; hij houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van de wereld. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is ‘on top of the world’. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. En dan is er Roos. Zomaar. Onaangekondigd staat ze tijdens carnaval voor zijn neus. Ze wordt zijn kankervrije oase, waar hij de kilte van thuis even kan vergeten. Wat hij nooit voor mogelijk had gehouden, gebeurt; hij wordt verliefd. Verslaafd zelfs, aan Roos. Elke vrije minuut wil hij bij haar zijn. Zijn leven wordt een chaos, iedereen vraagt aandacht, het kantoor moet door, zijn vrouw gaat dood. Stijn moet nú een keuze maken.

De film is een ode aan de liefde. Een emotioneel en meeslepend verhaal, waarin passie en keuzes maken centraal staan. Dresses Only verloot 5 x 2 vrijkaarten onder iedereen die in de maand november een aankoop doet in de webwinkel. Daarnaast verloot Dresses Only ook een jurk uit de actuele Modström-collectie.

www.komteenvrouwbijdedokterdefilm.nl

Dresses Only heeft een dubbele link met deze fantastische film. Schrijver van het gelijknamige boek, Kluun, is afkomstig uit Tilburg. De stad waar ook Dresses Only gevestigd is. Tevens dragen de hoofdrolspeelsters in de film kleding van o.a. het label Modström. Een merk dat ook bij DressesOnly.nl verkrijgbaar is! Kijk snel op DressesOnly.nl, bestel je favoriete jurk en maak kans op een onvergetelijk filmmoment!

Dresses Only is in Nederland en België dé webwinkel voor vrouwen die van jurkjes en vrouwelijke mode houden. De shop heeft voor elke gelegenheid een jurk. De fashionista vindt er de laatste trends. De zakenvrouw slaagt er voor de stijlvolle jurk, maar is ook slechts een paar klikken verwijderd van een partydress. Voor de vakantie zijn er op www.dressesonly.nl vrolijke zomerjurkjes te vinden. De mooiste jerseys en knitwear tunieken en jurken zijn er voor herfst en winter en natuurlijk sluit elk jaar af met een glamourous feestcollectie. DressesOnly.nl verkoopt nationale en internationale topmerken zoals DarylvanWouw, Just-B, Modström, S’NOB, SuperTrash, Aaiko en MbyM.