Drie nieuwe plekken om te dansen: Tilburgse uitgaansleven krijgt flinke impuls

tilburgse uitgaansleven

In Tilburg schieten de nieuwe winkels als paddenstoelen uit de grond. Dit weekend is de horeca aan zet. Zowel PKHS als Miss Bien Chanternel openen vrijdag namelijk hun deuren. Ook ging een tijdje terug Club Fix open, een flinke impuls voor het Tilburgse uitgaansleven. Tijd om de drie nieuwe tenten te verkennen!

Miss Bien Chanternel

Voel jij je meer thuis in het rockgevoel van de jaren ’80? Dan moet je bij Miss Bien Chanternel zijn. Waar eerst Het Vaticaan zat, aan de Korte Heuvel, is het vanaf nu borrelen en dansen geblazen. Op de begane grond kun je heerlijk swingen op de beats van goede en foute popmuziek van vroeger en nu. Een verdieping hoger kun je het wat rustiger aan doen in de intieme cocktailbar.

PKHS

Aan de Heuvelring opent de nieuwe technoclub PKHS, waar industrieel en rauw de boventoon voeren. In het oude pand van de Zino kun je vanaf dit weekend iedere vrijdag en zaterdag genieten van de beste techno, house en techhouse. Tijdens het openingsweekend kun je op vrijdag 6 oktober dansen op de beats van Sidney Charles en Chris Stussy. Zaterdag 7 oktober is de stage voor The Advent (UK) & Industrialyzer (PT) Live, ONEDEFINED en Thang.

PKHS COMING 06.10.2017

Een bericht gedeeld door PKHS (@pkhs013) op 30 Sep 2017 om 2:37 PDT

Club Fix

Eentje die al eerder de deur opende en waar je ook prima de dansvloer kunt uitproberen: Club Fix op het Pieter Vreedeplein. Deze club is sinds vorige maand open en hoeft qua line-up zeker niet te klagen met namen als Boef, DYNA, SFB en Sevn Alias. Dit weekend hebben zij volgende feestjes op het programma staan: Zero Fix Given, Afrofix en Fix je Bakka. Check onderstaande video zeker eens om te zien hoe het er in Club Fix aan toe gaat.

WAAUWW.. Zoals je ziet was het weer LITTTT??? @clubfixnl #clubfixnl #tilburg

Een bericht gedeeld door Club FIX Tilburg (@clubfixnl) op 2 Okt 2017 om 10:09 PDT