Drie restaurants in de regio Tilburg beloond met een Michelinster

tilburg book of records

In het DeLaMar Theater in Amsterdam zijn maandagochtend Michelinsterren aan Nederlandse restaurants uitgereikt. In Tilburg en omliggende dorpen was het maar liefst drie keer raak. Restaurant Monarh heeft net als voorgaande jaren een ster en ook Restaurant Pikaar uit Hilvarenbeek en Alma uit Oisterwijk namen een ster in ontvangst. Lees verder. 

Monarh

Monarh is trots dat ze wederom een ster in ontvangst mogen nemen. “Jaar in jaar uit zetten we ons enorm in om te blijven presteren. Het is vaak erg zwaar, maar de glimlach van onze gasten maakt het telkens weer goed. We gaan het vierde jaar in sinds Tilburg een ster rijker is en we blijven ons maximaal inzetten om te blijven groeien, te presteren en te innoveren. We zijn enorm trots op ons team en onze geliefde gasten! Dank jullie wel,” laten ze weten via Facebook.

Alma Oisterwijk

Ook bij Alma in Oisterwijk zijn ze erg blij. “We zijn trots dat ons fine dining restaurant een ster heeft ontvangen. Daarnaast heeft Malou de Michelin Sommelier Award 2022 in ontvangst mogen nemen. We hebben hier met het hele team hard aan gewerkt. En we zijn ontzettend blij dat dit harde werk wordt gezien en beloond!

Restaurant Pikaar

Restaurant Pikaar in Hilvarenbeek mag trots zijn op de ster. Eerder ontving eigenaar Cas Pikaar al een Young Chef Award van Michelin. Dat gebeurde in 2020. Destijds werkte hij nog voor een zaak in Eindhoven, maar nu mag hij met zijn eigen restaurant die hij runt met zijn partner Kelly een ster in ontvangst nemen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de uitreiking van Michelinsterren in Nederland. Check dan deze website.