Drie topscorers in Jan van Besouw

Mis de favoriet(en) van Goirle niet. Reserveer nu snel uw theaterkaarten voor het nieuwe seizoen. Dit is de top-3 van de kaartverkoop tot nu toe:

Cabaretier Richard Groenendijk is met zijn voorstelling ’Met de mantel der liefde’ – zaterdag 22 november, topscorer in ons theater. Hij brengt een personalityshow met hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige liedjes. Volgens het Parool is deze alleskunner op zijn beste momenten zelfs “een moderne Toon Hermans”.

Jandino Asporaat  zit hem op de hielen met zijn nieuwe show ‘Hoe dan ook’ – op vrijdag 3 oktober . Goirle houdt hoe dan ook van Jandino. Na zijn vorige uitverkochte shows kan Jandino niet meer stuk in Jan van Besouw. Dat merken we aan de voorverkoop ! Hij zal weer gaan zorgen voor absurde prestaties.

Huub Stapel is natuurlijk een echte prof,.. hij  gaat met ‘M/V deel 2’ (het vervolg op ‘Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus) op zaterdag 6 december zorgen voor een uitverkocht huis. Want het publiek wil meer! Méér verhalen, méér melancholische liedjes en nóg meer mooie poëzie.

Bekijk onze opstelling voor het theaterseizoen 2014/15 op www.janvanbesouw,nl