Gratis Drijf in filmavonden in de Piushaven

De laatste drie vrijdagavonden in augustus kun je weer op een bijzondere manier film kijken in de Piushaven. Dobberend in een bootje of kijkend vanaf de kade zie je deze zomer inspirerende films van onze Zuiderburen. Op vakantie om de hoek, topfilms uit België.

Kijken vanaf de kade en middenpier is gratis. Een zitplaats in een bootje huren is mogelijk, wel vooraf reserveren en betalen bij Ontdek Tilburg. De Drijf Ins worden georganiseerd door Piushaven Levend Podium en mede mogelijk gemaakt door: de gemeente Tilburg, Cinecitta, Solar Cinema, Tilburg te Water, Ontdek Tilburg, Shinzo , Doncurado en Wet Sports.

Prijzen

Kijken vanaf de oever en kade met eigen zitplaats is gratis. Huur een zitplaats in een bootje voor €9,50 p.p. Eigen drankje meenemen. Dit kan via reservering@ontdektilburg.nl of t:013-7009704

Of neem zelf een rubberbootje, kano of leuk drijvend object mee!

15 augustus 22.00 uur AANRIJDING IN MOSCOU regie: Christophe Van Rompaey

Een broodnuchtere komedie waar de vonken van afspatten. Het Moscou verwijst niet naar de Russische hoofdstad, maar naar een volkswijk in Gent. Ook de aanrijding is veel minder spectaculair dan we doorgaans in films te zien krijgen. Niet meer dan een lullig bumperdeukje, veroorzaakt door een onhandige manoeuvre op het parkeerterrein van een supermarkt. Maar de ruzie die vervolgens ontstaat tussen de toch al danig geïrriteerde alleenstaande moeder Matty en vrachtwagenchauffeur Johnny, wiens truck ze een tikje heeft gegeven, is meer dan smakelijk. Alledaagse hilariteit met een sprankelend randje en emoties waarin je kan geloven. 102 min.

Let op: bij aanhoudende regen en/of harde windstoten gaat de filmavond niet door. Dit wordt dan vermeld op www.piushaven.nl en facebook.