Drive-in bioscoop gaat week langer door met vette programmering, live optredens & Italiaanse foodservice

Drive-In Bioscoop

Mocht het je ontgaan zijn: Tilburg heeft sinds kort een heuse drive-in bioscoop op de parkeerplaats van het Koning Willem II Stadion. Ben je nog niet geweest? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Wegens succes is de buitenbios namelijk verlengd tot en met zondag 2 augustus. Het filmprogramma is inmiddels bekend en wij waarschuwen je vast: dat wordt moeilijk kiezen! Of je kiest helemaal niet en gaat naar meerdere films, ook leuk.

Een drive-in bioscoop; hoe werkt dat dan precies? Vanuit je auto kun je gaan genieten van jouw favoriete film. Op aanwijzing van de organisatie krijg je een plek toegewezen en het geluid van de film komt via je eigen radio de auto binnen. Tickets kun je vooraf online bestellen. Je betaalt een vast bedrag (€33,80) per auto, ongeacht hoeveel mensen er in de auto zitten. Er is plek voor 80 auto’s per film.

Deze films kun je verwachten

Nu ben je natuurlijk benieuwd: welke films kan ik in de laatste week van de drive-in bioscoop verwachten? De complete programmering vind je op de website van de drive-in bioscoop en bij ons in de agenda. Alvast een tipje van de sluier: er draaien klassiekers als Ghost Busters, Pulp Fiction en Grease. Maar ook recente kaskrakers zoals Rocketman, Green Book en Wolf of Wallstreet.

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli draaien er twee films per dag, een om 18.30 uur en een om 21.45 uur. Op zaterdag 1 augustus draaien er drie films: een om 15.00 uur, een om 18.30 uur en een om 21.45 uur. En op de afsluitende zondag draaien er nog twee films: een om 14.00 uur en een om 18.30 uur.

  • Extra tip: op donderdag 30 juli draait Bubbling Bandje 64. Afsluitend staat een live optreden van dj Sueside op het programma!

Italiaanse specialiteiten

Wist je dat je jouw filmbezoek ook kunt combineren met een heerlijke verse Italiaanse maaltijd? Via deze link bestel je jouw pasta bij Casa Sabatelli, de chefkok gaat direct aan de gang en je gerecht wordt persoonlijk aan jouw auto afgeleverd. Hoe heerlijk is dat? Je kunt overigens ook Italiaanse broodjes, koude drankjes, popcorn, ijsjes en zelfs cocktails bestellen.

Win tickets & een maaltijd

Om te vieren dat we nóg langer kunnen genieten van de drive-in bioscoop, mogen we twee keer de volgende prijs weggeven:

  • Tickets (voor 1 auto, 2 personen) voor de film Grease;
  • Twee pastamaaltijden, bereid door Casa Sabatelli.

Om kans te maken moet je even naar onze Facebookpagina gaan. Tag de persoon met wie jij graag op vrijdag 31 juli naar Grease zou willen onder het bericht en maak kans! De winnaar wordt op dinsdag 28 juli bekendgemaakt.