Driving Dinner keert weer terug in de regio: nog een aantal plaatsen beschikbaar

driving dinner

Goed nieuws! Het driving dinner door de regio mag weer van start. En dus kun je op 17 & 18 april op vijf locaties genieten van een culinair gerecht. De deelnemende horecazaken zijn Klooster Nieuwkerk, Bij Wijze Van Spijzen, Barabas, Commanderie en De Eksterhoeve. Lees snel verder. 

Tijdens het coronaproof evenement rijd je in je eigen auto een leuke route door de prachtige omgeving van Tilburg en kom je langs de vijf deelnemende horecazaken. Bij de start ontvang je een routebeschrijving om naar de volgende locatie te rijden. Ook ontvang je een heerlijk gerecht waarvan je in de auto kunt genieten.

Gedurende de dag kom je langs vijf restaurants en geniet je dus van vijf gangen.

Aanmelden voor het driving dinner

Deelnemen aan het driving dinner kost €52,50 per persoon. Ook is het mogelijk om voor €22,50 een wijnarrangement (of een 0% BOB-arrangement) bij te boeken. Aanmelden kan door te mailen naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl. Je kunt starten tussen 11:00 – 17:00 uur en bij aanmelding is het mogelijk om een voorkeurstijd aan te geven, maar vol is vol. Er zijn nu dus nog wat kaarten over, dus meld je snel aan als je zeker wilt zijn dat je kunt deelnemen aan het driving dinner!

Check ook de Facebookpagina van Klooster Nieuwkerk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.