Druk weekend vol evenementen: 9x leuke uittips in de regio Tilburg dit weekend!

weekend uittips

Plannen aan het maken voor dit weekend? Er is weer enorm veel te doen in de regio. Wij zetten de leukste uittips op 19, 20 en 21 augustus voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Kaapstad in de binnenstad

De Tilburgse binnenstad wordt dit weekend gekaapt door kunstenaars. In de openbare ruimte kun je namelijk genieten van city hacks, art take-overs en veel meer. Van optredens tot straattheater, van prachtige kunstwerken en veel meer: je vindt het tijdens Kaapstad 2022.

#2: I Love Silent Disco Festival in de Muzentuin

Ben jij een liefhebber van silent disco’s? Dan ben je vrijdagavond in de Muzentuin te vinden. Er staat namelijk een heus Silent Disco Festival op het programma. Er zijn nog kaarten te koop!

#3: Decibel Outdoor 2022

In Hilvarenbeek staat het hele weekend het driedaagse festival Decibel Outdoor op het programma. De beste dj’s uit de hardstyle en hardcore wereld draaien de beste platen. Er zijn nog kaarten voor een aantal dagen te koop.

#4: Willem II – Telstar in het Koning Willem II Stadion

Willem II speelt vrijdagavond de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Telstar. De wedstrijd begint om 20:00 uur en er zijn nog kaarten te koop. Na een gelijkspel en verliespartij is Willem II erop gebrand om voor eigen publiek voor eerherstel te gaan.

#5: Tilburgse Terrarium Dagen bij De Oliemeulen

Op zaterdag en zondag staan de Tilburgse Terrarium Dagen op het programma bij De Oliemeulen. Tijdens deze gezellige repteilenbeurs geniet je roofvogelshows, demonstraties met spinnen en reptielen en staan er ook diverse stands.

#6: Disco Snolly Outdoor in de Muzentuin

Terug naar het disco-tijdperk! Zaterdagavond staat er in de Muzentuin namelijk een outdoor-editie van Disco Snolly op het programma. De Muzentuin transformeert tot Club Tropicana en er zijn tickets te koop.

#7: Terrasfestival Le Jardin in de Smederijtuin

Onder het genot van een zomers drankje genieten van diverse dj’s? Dat kan zaterdag in de Smederijtuin tijdens een nieuwe editie van Le Jardin. De entree is helemaal gratis.

#8: Buitenbioscoop bij De Nieuwe Vorst

Zaterdagavond staat er wederom een buitenbioscoop op het programma in de binnentuin van De Nieuwe Vorst. De film start rond 21:30 uur. Je hebt geen kaartje nodig en kunt zelf bepalen of je iets of niets betaalt voor de buitenbioscoop. Het is namelijk een pay what you want evenement.

#9: Vlooienmarkt bij het Koning Willem II Stadion

Bij het Koning Willem II Stadion staat zondag wederom een vlooienmarkt op het programma. Je kunt gezellig komen struinen tussen de overtollige huisraad die honderden kraamhouders voor een appel en een ei aanbieden.

Meer uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor meer activiteiten, exposities en veel meer!