Drukke agenda in Tilburg dit weekend: de leukste uittips

De zomer is vroeg dit jaar! Na een hele hete week, zakken de temperaturen dit weekend licht. Gelukkig blijft het kwik rond te 25 graden hangen en kunnen we ook aankomend weekend genieten van een heel fijn weekend. Ga er lekker op uit, pak een biertje, vang wat zonnestralen op en geniet van je weekend. We hebben voor jullie de leukste evenementen in de regio weer op een rijtje gezet!

Meerdaagse evenementen dit weekend

Festival van het Levenslied

Heerlijk! De beste zangers van het Levenslied komen op zaterdag en zondag naar de Paleisring om er een groot feest van te maken. Tino Martin, Django Wagner, Henk Dissel; ze zijn er allemaal bij! De toegang is op beide dagen helemaal gratis.

Intents Festival

Helemaal uitverkocht maar wel noemenswaardig: Intents Festival staat dit weekend aan de rand van Oisterwijk op het programma. Ben jij benieuwd waar dat gebonk vandaan komt? Hier is je antwoord. Nog geen kaarten? Hou dan TicketSwap heel goed in de gaten voor een kleine kans op een fantastisch feest.

ING Private Banking Golfweek

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen! De derde editie van de ING Private Banking Golfweek staat dit weekend op het programma bij Prise d’eau in Tilburg. Bezoekers kunnen gratis kijken naar topgolf, zelf leren golfen, materiaal testen, genieten van hapjes en drankjes en natuurlijk de strijd om de Legends Golf Trophy aanschouwen. Ook wereldsterren als Ruud Gullit, Marco van Basten en Gabriel Batistuta komen op dit event af!

Tilburgse muziekmarathon

Voor het tweede jaar op rij vindt er in Tilburg een uniek muzikaal evenement plaats: de Tilburgse Muziekmarathon. Het concept: drie weken lang elke dag overal muziek in verschillende Tilburgse wijken. Van huiskamerconcerten bij eenzame ouderen en minifestivals tot pluktuinconcerten en open podia voor jongeren. Alles kan! De aftrap is op vrijdag 1 juni.

Real Human Bodies Exhibition bij LOFT Tilburg

Deze verzameling, die nationaal en internationaal overal veel bijval geniet, bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D exhibits. De tentoonstelling is op zaterdag en zondag te zien bij LOFT Tilburg.

Uitgelichte tip

Hier Zijn Wij in Club Smederij

De Tilburgse Spoorzone staat zondagmiddag bol van het Brabants talent. Vanaf 14:00 uur laten de winnaars van de Brabantse Kunstbende zien en horen wat zij in huis hebben, in de categorieën: popmuziek, film, theater, dans, dj’s, beeldende kunst en literatuur. De toegang is gratis.

Vrijdag 1 juni 2018

Check hieronder de agenda van vrijdag:

Zaterdag 2 juni 2018

Benieuwd wat je op zaterdag allemaal nog meer kunt doen? Een overzicht:

Zondag 3 juni 2018

En ook op zondag is er genoeg te doen.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.