Dubbel feest bij Disma Reizen!

Een betere start van het jaar had Disma Reizen zich niet kunnen wensen.

Dinsdag 14 januari mochten zij tijdens de Dutch Travel Awards maarliefst 2 prijzen in ontvangst nemen: ‘Reismanager van het Jaar’ en ‘Beste Reisadviseur van Nederland’.

Directeur Werner van Disseldorp is uitgeroepen tot Reismanager van het Jaar. Hij staat sinds 1994 aan het roer van Disma Reizen. Vorig jaar opende hij een nieuwe reiswinkel in Eindhoven, zijn vijfde. De jury roemt hem om zijn ondernemingszin en vooruitstrevende aanpak. Hij staat bekend als voorloper binnen de branche en verkoopt onder het label Beleef Reizen zelf samengestelde reizen.

Roxanne van den Heuvel werd bovendien uitgeroepen tot Beste Reisadviseur van Nederland! Na een spannende kennistest, die tussen april en december liep, masterclasses, mystery calls en jurygesprekken kwam Van den Heuvel als beste uit de bus.

“Dit is wel een heel bijzondere prijs en zo voelt het ook. Hij is voor alle Disma collega’s. En als kers op de taart is mijn collega Roxanne van den Heuvel ook nog gekozen tot reisadviseur van het jaar. Dubbel feest bij Disma Reizen!” aldus Werner van Disseldorp.

____________________________________________

Kijk voor meer informatie over Disma Reizen op hun website!