Dubbele singlepresentatie en pre carnaval bij Café de Slijterij

Vrijdag 16 januari mag je je carnavalspak al de kast uit trekken, want het is dan pre carnaval bij Café de Slijterij op de Korte Heuvel. Deze avond vol carnavaleske sfeer heeft veel voor je te bieden met twee single presentaties en gastoptredens. CV de Jassen en CV Effederèùt komen beide dit jaar met een eigen carnaval knaller! Zij zullen beide op deze avond hun single presenteren.

CV de Jassen 

Ook dit jaar hebben CV de Jassen en DJ-Coenio de handen weer ineen geslagen. Zij hadden de eer om vorig jaar hun nummer: ‘Mag ik vanavond op je WiFi‘ in vele kroegen te horen. Dit is al de derde carnavalsplaat die CV De Jassen uitbrengt. De lat wordt ieder jaar hoger gelegd wat leidt tot hoge verwachtingen bij onze fans.

CV Effederèùt

Voor Effederèùt zal het hun derde single worden. Na het succes van ‘Altij de vurleste‘ en ‘Naor de Klote‘ pakken zij de draad weer op om met de hele club de longen uit het lijf te zingen met hun kraker.

Special act’s

Vrienden van de CV’s komen deze avond een gastoptreden geven. DJ Coenio, een van Brabants beste export producten zal plaats nemen achter ’the wheels off steel’. Johnny Purple komt ook langs om zijn carnavals kraker te horen te brengen.

pre-carnaval-cafe-de-slijterij

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!