Duurzaam en goed voor de portemonnee: tweedehands carnavalswinkel geopend in het centrum

tweedehands carnavalswinkel

Carnaval komt eraan en zoals je weet: dat kost een hoop centen. Vijf dagen lang feesten, biertjes drinken, broodje Jantjes eten en Schrobbelèrtjes kantelen. Gelukkig kun je nog geld besparen op je carnavalsoutfit. Immers; Petra Used & Vintage Clothing heeft een carnavals pop-up winkel geopend in de binnenstad. De naam: Alaaf!

Je vindt de winkel, net als Petra’s zelf, in de Schouwburgpromenade en ze zijn tot en met 21 februari van maandag tot en met vrijdag geopend. Ook zijn ze op zondag geopend van 12:00 – 17:00 uur.

Tweedehands carnavalswinkel Petra’s

In de tweedehands carnavalswinkel van Petra’s vind je enkel tweedehands carnavalskleding en accessoires. Alle maten zijn aanwezig en ook voor de kids liggen er een hoop carnavalsoutfits. De winkel wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten dus het is aan te raden om af en toe een kijkje te nemen.

De prijzen zijn zoals je van Petra’s gewend bent zeer vriendelijk. Daarbij is een tweedehands carnavalsoutfit ook nog eens erg duurzaam.

Meer informatie

Je vindt de tweedehands carnavalswinkel naast de voormalige OP = OP shop. Wil je ‘normale’ vintage en tweedehands kleding shoppen? Petra’s Used & Vintage Clothing is 150 meter verder gevestigd en ook open.