logo

Dwalen kan eindeloos bij de winkels in het Dwaalgebied! Wij zetten ze op een rijtje (deel 3)

Dwaalgebied Max Mulder

Fotograaf: Max Mulder

Kom jij al jaren in het Dwaalgebied en wil je nieuwe dingen ontdekken? Of heb jij nog nooit gehoord van het Dwaalgebied en wil je de winkels leren kennen? Dan hebben wij deze lijst voor jou! De komende weken zetten wij alle winkels van het Dwaalgebied op een rijtje en dit is deel 3. Lees hieronder over de leuke winkels in het Dwaalgebied. 

1. Sounds

De hemel voor platenliefhebbers en cd-fans. Sounds is een onafhankelijke muziekspeciaalzaak voor cd’s, lp’s, dvd’s en platenspelers. Met een ruim assortiment nieuw en tweedehands in de genres pop, rock, metal, hiphop, soul/funk, jazz, roots, blues, soundtracks, reggae en elektronisch. Dus veel plezier alvast in een hemel vol muziek!

2. 63graden kookboeken en koken

63graden is een eigentijdse kookboekenwinkel in de binnenstad van Tilburg. Op zoek naar boeken die gaan over eten en drinken in de breedste zin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt er ook prachtige eet- en drinkaccessoires. Al het moois kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving en functionaliteit. Ze hebben er zowel producten voor de grote als kleine beurs.

3. STUEN

STUEN is Deens voor “Woonkamer” en dat is ook precies de uitstraling en het gevoel dat STUEN wil overbrengen in de herenkledingwinkel. Ze hebben een breed assortiment aan topmerken. Denk aan Samsøe Samsøe, Nudie Jeans, PARLEZ, Polar Skate Co., Edwin Jeans, Clarks Original en meer. Daarnaast is STUEN ontzettend trots op hun eigen merk STUEN.Label die zowel instore als online verkrijgbaar is! Echt een top winkel met hippe kleding voor mannen. Ook hebben ze leuke accessoires zoals zonnebrillen en schoenen.

4. Koetie Baby & Kids

Bij Koetie Baby & Kids ben je als bewuste moderne ouder aan het goede adres! De veelzijdige boutique wordt gerund door enthousiaste eigenaresse Juultje, die vroeger liefkozend Koetie werd genoemd door haar vader. De collectie bestaat uit eerlijke, kwalitatief hoogstaande en duurzaam geproduceerde kleding en accessoires voor jouw pasgeboren baby, schoolgaande kids of alles er tussenin. Onder andere de exclusieve merken Mini Rodini en MarMar Copenhagen zijn bij Koetie verkrijgbaar. Maar je vindt er ook fantastisch houten speelgoed, te gekke accessoires en de leukste boeken. Oja, er is ook een kleine speelhoek achter in de winkel. De kids zijn daar wel even zoet, dus je hebt alle tijd om eens rustig rond te neuzen.

5. Mercado Emma

Bij Mercado Emma kun je terecht voor je de lekkerste cadeaus, delicatessen, verse kazen, vleeswaren en lekkere wijnen! Perfect als je een goede borrelplank wilt samenstellen of op zoek bent naar een lekker cadeau! Zoals ze zelf zeggen: ”een product hoeft maar aan drie voorwaarden te voldoen om bij ons in de winkel te verschijnen. Ten eerste moet het idioot lekker zijn. Verder moet het er ook nog mooi uit zien, het oog wil ook wat. En tot slot kun je de spullen die wij in de winkel hebben niet zomaar overal vinden. Voldoet het aan deze 3 criteria? Dan kun je het bij ons vinden!” Als je dat toch zo hoort, wil je toch graag langsgaan?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Shoppen en dwalen maar!

Met deel 3 van de winkels in het Dwaalgebied op een rijtje heb je nooit meer het excuus dat je niet weet waar je moet winkelen! Heb jij deel 1 of 2 nog niet gelezen? Je checkt deel 1 hier en deel 2 hier. Alvast veel shop plezier.