Dwalen kan eindeloos bij de winkels in het Dwaalgebied! Wij zetten ze op een rijtje (deel 4)

Dwaalgebied Max Mulder

Fotograaf: Max Mulder

Kom jij al jaren in het Dwaalgebied en wil je nieuwe dingen ontdekken? Of heb jij nog nooit gehoord van het Dwaalgebied en wil je de winkels leren kennen? Dan hebben wij deze lijst voor jou! De komende weken zetten wij alle winkels van het Dwaalgebied op een rijtje en dit is deel 4. Lees hieronder over de leuke winkels in het Dwaalgebied. 

1. Eindeloos in mode

Eindeloos is voor de pure en zelfbewuste vrouw! Bij Eindeloos nemen ze je graag mee naar de eigentijdse wereld van Eindeloos! Zij willen jou het hele jaar door blijven inspireren en verrassen met mooie en nieuwe collecties damesmode, maar ook sieraden, tassen en accessoires. Het is een mix van stoere en chique dameskleding. En zoals de naam al verklapt is het mode die eindeloos is. Zeker een bezoekje waard!

2. SOESA

Bij SOESA wordt heerlijke koffie en thee geserveerd, ook is er een assortiment aan huiselijke hebbedingetjes beschikbaar. Gasten kunnen hun mail checken op het charmante terras met uitzicht op een pittoresk deel van Tilburg. Er worden tevens diverse sappen en drankjes van het merk Schulp aangeboden, wat een leuk cadeau-idee kan zijn.

3. Studioposes

Voor pasfoto’s van de beste kwaliteit tegen de meest betaalbare prijzen bent u bij hen aan het juiste adres. Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst, met meer dan 12.000 pasfoto’s per jaar gedurende meer dan zes jaar. Daarnaast bieden ze aantrekkelijke fotoshoots aan voor slechts 39 euro, inclusief een posterformaat van 40×30 cm. Ze maken ter plekke ook echte canvasafdrukken tegen dezelfde prijzen als online aanbieders, maar dan met een snellere service. Bovendien staan ze bekend als de grootste kinderfotograaf van Nederland, wat te zien is op hun website. Gasten kunnen altijd rekenen op een warm welkom en een glimlach in hun studio.

4. Zingende Nijlpaard

Het Zingende Nijlpaard is een begrip in de Tilburgse binnenstad. Ze verkopen eigengemaakte producten en leuke spulletjes waar de nostalgie vanaf druipt. Denk aan muziekdoosjes, boekjes, nostalgisch speelgoed, poppen en fietsjes. Het hoofddoel is dat iedereen met grote of kleine wensen iets vindt om cadeau te geven of te krijgen.

5. Snuist

In het hart van Tilburg bevindt zich Snuist, een eigentijds creatief zorgatelier waar jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding kunnen vinden. Snuist is een dagbesteding waar de nadruk ligt op het hebben van een zinvolle dag. Het is belangrijk dat de jongvolwassenen zich thuis voelen, veel positieve energie ervaren en regie hebben in hetgeen wat zij graag willen doen. Ze onderzoeken samen met de jongvolwassenen, hun ouders/vertegenwoordigers, woonbegeleiders en andere betrokkenen, waar talenten en interesses liggen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Shoppen en dwalen maar!

Met vier delen van de winkels in het Dwaalgebied op een rijtje heb je nooit meer het excuus dat je niet weet waar je moet winkelen! Heb jij deel 1 of 2 nog niet gelezen? Check deel 1 hier, deel 2 hier en deel 3 hier. Alvast veel shopplezier!