€1.670 opgehaald voor Muziekids tijdens ‘Night of the Profs’

Night of the Profs

Een geldbedrag van 1.670 euro voor de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Dat haalde studentenfractie SAM van Tilburg University op tijdens de Night of the Profs. Het bestuur van de studentenfractie overhandigde vrijdag 20 januari het bedrag aan studioleider John Verbunt van de Muziekids Studio.

Night of the Profs

Eind november 2016 vond de Night of the Profs voor de vierde keer plaats in café Studio in Tilburg. Tijdens dit evenement waren zes professoren en docenten dé DJ’s van de avond, wat zorgde voor een gezellige sfeer. De opbrengst van de gehele kaartverkoop gaat naar Muziekids.

“De Muziekids Studio spreekt ons erg aan. Het is prachtig dat muziek iets kan betekenen voor zieke kinderen. Bij ons evenement, dat natuurlijk ook om muziek draait, sloot dit doel perfect aan”, zegt Anneloes van Delft van het bestuur van studentenfractie SAM. Medebestuurslid Marnick Boelen knikt: “Het is een geweldig doel. Dat was ook te zien aan de opkomst. Café Studio was vol!”

Ook studioleider John Verbunt was bij de feestelijke avond aanwezig. “Het is mooi om te zien dat professoren en studenten zich inzetten voor onze studio. We gaan het bedrag goed besteden.”

Muziekids Studio

De Guus Meeuwis Muziekids Studio is een ruimte in het ziekenhuis waar zieke kinderen en hun broertjes en zusjes terechtkunnen om muziek te maken, als afleiding van het ziek zijn. Het team bestaat uit John, Christel en twaalf vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op Muziekids.