easyEnergy.com levert voor 5 euro per maand energie voor de échte inkoopprijs

easyenergy.com

Da mènde nie! De oplettende kijker heeft de opvallende oranje billboards van easyEnergy in Tilburg al veelvuldig voorbij zien komen. Deze nieuwkomer op de energiemarkt biedt Tilburgers met een slimme meter vanaf nu de mogelijkheid om groene stroom en/of gas af te nemen tegen de échte inkoopprijs, zonder winstopslag. Met 72 procent van alle huishoudens staat Tilburg op nummer 1 als het gaat om het aantal slimme meters in Nederland. Reden genoeg om je toch eens echt te verdiepen in de energiemarkt.

easyEnergy komt op de Nederlandse markt onder de vlag van de ‘easy family of brands’, bekend van onder andere easyJet. Zoals easyJet de commerciële luchtvaart heeft veranderd met eenvoud zonder opsmuk, zo wil easyEnergy datzelfde doen in de energiemarkt. Via een transparant verdienmodel zonder verborgen kosten, dure kantoorpanden en callcenters en zonder voetbalclubsponsoring, simpel gas en stroom leveren. Zo krijgen bij easyEnergy bestaande en nieuwe klanten gewoon dezelfde tarieven. Ze doen bij easyEnergy niet aan welkomstcadeaus of opzegboetes. Je profiteert niet alleen van de eerlijkste tarieven, maar betaalt ook nog eens alleen voor wat je daadwerkelijke verbruik. En doordat je op ieder moment mag opzeggen zit je verder nergens aan vast. Daarmee wil easyEnergy de in haar ogen ‘schimmige’ energiemarkt transparant en eerlijk maken.

Inkoopprijs en verdienmodel

Energie voor de échte inkoopprijs, hoe werkt dat dan precies? Inkoopprijzen zijn de flexibele tarieven die er voor gas en stroom op de energiebeurs (APX Handelsbeurs) worden gevraagd. De flexibele prijzen berekent Nederlands jongste energieleverancier één-op-één door zonder winstmarges. Het enige waar easyEnergy aan verdient is de 5 euro vastrecht per aansluiting per maand. Voor de prijs hoef je dus nooit meer over te stappen. Wil je toch tussentijds switchen? Dan mag je bij easyEnergy op ieder moment opzeggen, zonder boetes.

Ben jij benieuwd naar hoeveel je kunt besparen op je energiekosten? Via www.easyenergy.com kun je makkelijk je voordeel berekenen en vergelijken met je huidige aanbieder.

Hoe werkt de energiemarkt nou eigenlijk?

Energie voor de échte inkoopprijs? Dat lijkt te mooi om waar te zijn. We begrijpen dat je dat denkt. En toch vinden ze het bij easyEnergy heel vanzelfsprekend. Luister naar easyEnergy’s Marketing Director Okke Wiarda die in anderhalve minuut vertelt hoe de energiemarkt werkt én hoe easyEnergy als enige op de markt gebruik maakt van een transparant en eerlijk verdienmodel zonder verborgen kosten.