Echte jackpot bij espcaperoom van Locks&Keys

Locks&Keys

Escaperooms zijn flink in opmars in Nederland. Vooral in Tilburg is het escaperoom-virus uitgebroken. Tilburg staat nog op de (gedeelde) vierde plaats van meeste escaperooms. De volgende escaperoom is alweer in aantocht bij Locks&Keys

Bij Locks&Keys zijn ze continu bezig om innovaties aan de escaperooms toe te brengen. Zo hebben ze met hun eerste kamer, “Het Geheim van Schrobbelèr”, een complete merkbeleving neergezet. Je ervaart de historie van Schrobbelèr en proeft de stad.

Jackpot

Met de tweede kamer “De Bank” waan je je in een heuse thriller en probeer je een bank te beroven. “De Bank” is een escaperoom die herspeelbaar is. Wat al uniek is voor een escaperoom. Daarnaast hebben zij een primeur te pakken door een jackpot in de kluis te verstoppen. Open je de juiste kluis? Dan mag je het bedrag (wat per deelnemer oploopt) echt houden.

Eén van de kluisjes bevat namelijk een jackpot die per bezoeker van “De Bank” in prijs stijgt. “Sinds wij het idee voor de jackpot hadden, zijn wij per bezoeker een bedrag aan het sparen. De Jackpot begint dus vandaag al meteen op een bedrag van € 225,-. Elke keer dat een team faalt de Jackpot te bemachtigen, heeft de volgende groep kans op een hoger bedrag. De Jackpot draagt bij aan het gevoel van realisme. Je krijgt meer het gevoel een echte bank te beroven. Daarnaast zorgt het ervoor dat het nog leuker wordt om de kamer te her spelen.”

Tijd voor een enge kamer

De originele escaperoom is in Azië begonnen als een enge kamer waar je binnen een uur uit moet ontsnappen. Naar eigen zeggen wil Locks&Keys de engste kamer van Nederland neerzetten. “We willen niet dat je schrikt, maar dat je oprecht bang bent in onze kamer”. Verder willen zij nog niets over deze kamer onthullen.

Naast de “enge kamer”, zijn de heren van Locks&Keys in samenwerking met Poolcentrum 4friends ook een escaperoom aan het realiseren. Ook deze kamer zal weer een aantal elementen bevatten die uniek zijn binnen het genre. Details over de kamer zijn nog niet vrijgegeven.

Wil je een escaperoom reserveren of meer informatie? Check dan de website van Locks&Keys.