Een avondje uit in februari: 3x Tilburgse Theater Tips

Theater Tips Tilburg

Muziek, theater, musical, comedy, dans en nog véél meer: Theaters Tilburg is het hele jaar door van alle markten thuis. En dat is fijn voor iedereen die graag geniet van een avondje theater, maar misschien niet altijd maanden vooruit wil plannen. Wij zetten elke maand daarom dé Tilburgse Theater Tips voor je op een rijtje: gave voorstellingen waar nog steeds kaartjes voor te krijgen zijn! 

En deze maand lichten we drie totaal verschillende voorstellingen uit: kindervoorstelling ‘Kikker en het avontuur’, carnaval bij Theaters Tilburg (met onder andere Et Tulpefist) en de voorstelling van Gerard van Maasakkers.

#1 Kikker en het avontuur (4+)

Theater Terra brengt deze maand ‘de wereld van Kikker’, bekend van de boeken van Max Velthuijs, tot leven met een compleet nieuwe familiemusical! Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd! Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen.

Leuke bijkomstigheid: na de voorstelling mogen de kinderen gezellig met Kikker op de foto!

  • Datum: zondag 9 februari
  • Tijd: 16:00 – 17:00 uur
  • Tickets: vanaf €16,-

#2 Carnaval bij Theaters Tilburg

Eens per jaar wordt Theaters Tilburg traditiegetrouw omgetoverd tot een carnavalstempel, waar jong en oud terecht kunnen. Samen met KV De Flepsteppers organiseert Theater Tilburg ook in 2020 vier fantastische feesten, waar entertainment en gezelligheid gegarandeerd zijn:

#3 Gerard van Maasakkers

Na zijn bijzonder succesvolle tournee 40 jaar liedjes loopt Gerard van Maasakkers verder. Hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden. Zo is Gerard op z’n best. Wat klein is, maakt hij groot, wat persoonlijk is, maakt hij herkenbaar voor iedereen. Na een optreden zei een gast: “Het is alsof hij bij jou in de kamer zingt.” En zo klinkt Gerard van Maasakkers ook: dichtbij, warm, persoonlijk en ontwapenend. Frank Cools en Mike Roelofs komen weer met hem mee. Nieuwe liedjes én klassiekers, een heerlijke avond dus.

  • Datum: donderdag 27 februari
  • Tijd: 20:15 – 22:10 uur
  • Tickets: vanaf €17,50

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal Tilburgse theaterstips op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.