Nieuws

DIY Restaurantbox
Let op! Dit artikel is al 202 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een avondje uit, maar dan thuis: dit weekend pilot in Tilburg met DIY restaurantboxen

Een hapje eten buiten de deur zit er voorlopig even niet in. Maar des te meer reden om zelf de keuken in te duiken en er iets gezelligs van te maken! Dat is precies wat initiatiefnemers Anouk en Tess ook dachten. Dit weekend draaien zij een pilot met hun nieuwe concept: DIY Restaurantbox. Boxen met producten van restaurants uit de omgeving waarbij je zelf het eten nog moet bereiden.

Het concept is eigenlijk simpel: kies de box die bij jou past en kies de bezorgtijd. That’s it! Je hebt keuze uit drie-, vier- en vijfgangenmenu’s met verschillende thema’s. Op dit moment kun je kiezen uit Mediterraans, Aziatisch en Tapas. Ook kun je er een wijnpakket bij bestellen. Bekijk hier alle opties.

Do it yourself

En zodra de box persoonlijk is afgeleverd, begint het leukste gedeelte; het bereiden van het menu. De producten zijn door erkende horecaondernemingen geselecteerd en in de box vind je natuurlijk ook de uitleg voor bereiding. Houd rekening met een bereidingstijd van drie uur. Want een goed menu heeft natuurlijk tijd nodig!

De prijzen voor de verschillende menu’s zijn als volgt:

  • Driegangenmenu: €25,- per persoon
  • Viergangenmenu: €35,- per persoon
  • Vijfgangenmenu: €45,- per persoon

Ook aansluiten?

Na de pilot willen Anouk en Tess in gesprek gaan met horecaondernemers om uiteindelijk het aanbod nog meer uit te breiden. Ben jij een horecaondernemer? En zou jij je graag aan willen sluiten bij DIY Restaurantbox? Neem dan contact op via info@diyrestaurantbox.nl of neem alvast een kijkje op de website.