Een bedrijf gestart midden in de coronacrisis? Meld je aan voor Rabo Starter van het Kwartaal

Rabo Starter van het Kwartaal

Was jouw eigen bedrijf net open for business toen het coronavirus insloeg? Of heeft de coronacrisis juist geleid tot nieuwe inzichten en ben jij daarom een eigen onderneming gestart? Rabobank Tilburg en omstreken is op zoek naar ondernemers die écht het verschil maken voor de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing.

Ieder kwartaal wordt de verkiezing gehouden om ondernemers een vliegende start te bezorgen. De winnaar van Rabo Starter van het Kwartaal ontvangt namelijk een mediaboost. Een kwartaal lang zorgen ze voor publiciteit voor je bedrijf en helpen ze je bij het vergroten van je zakelijke netwerk.

Hoe werkt het?

De Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing bestaat uit een aantal spelregels. Zo werkt het:

  • Je kunt je aanmelden als je gestart bent na 1 januari 2020;
  • Geef in een korte motivatie aan waarom jij mee wilt doen;
  • Je kunt je aanmelden tot en met 1 oktober door te mailen naar communicatie.tilburg@rabobank.nl;
  • Uit alle aanmeldingen kiest de jury drie genomineerden;
  • Vóór 10 oktober hoor je of je bij deze genomineerden zit;
  • Op 20 oktober vindt de uitreiking plaats.

Rabobank Tilburg en omstreken is op zoek naar ondernemers met een onderscheidend vermogen; in concept en/of persoon. Een belangrijke voorwaarde is dat je klant bent van Rabobank Tilburg en omstreken of dat je voorafgaand aan de verkiezing klant wordt. En onder de definitie ‘startende ondernemer’ wordt verstaan dat je zelf een starter bent en dat je onderneming nieuw is.

Benieuwd?

Eind 2019 won Eetwinkel Verzot de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Als onderdeel van het prijzenpakket werd daarom de onderstaande bedrijfsvideo gemaakt. Wil je dit ook winnen? Samen met een mediaboost én een introductie bij relevante netwerken. Meld je dan snel aan!

https://www.youtube.com/watch?v=zX5im-lLWog&feature=emb_title