Een dinnershow op de botsautobaan tijdens de Tilburgse kermis: Bonheur Botst!

bonheur botst

Bonheur Horeca Groep pakt al jarenlang uit tijdens de Tilburgse kermis. Eerdere edities kon je bijvoorbeeld dineren in het reuzenrad, aan een zwevende tafel op 50 meter hoogte in de lucht boven het kermisterrein, in een grote roze kapel tussen de attracties en veel meer. Dit jaar hebben ze weer iets nieuws bedacht: Bonheur Botst op zaterdag 20 juli. Lees snel verder.

Deze editie verrast Bonheur 120 gasten met een vermakelijke dinnershow. Op zaterdag 20 juli wordt de botsautobaan het decor van een avondvullend programma boordevol hectiek, heerlijke gerechten en entertainment. Verwacht een avond vol plezier.

Vlieg mee uit de bocht

Het Mokums koppel Riek en Willy neemt je mee tijdens hun 25-jarig jubileum als kermisexploitanten. Ter ere van dit jubileum stellen de twee hun botsautobaan één keer ter beschikking. Bonheur Horeca Groep tovert de attractie om tot heus feestpaleis waarbij Riek en Willy de avond in goede banen (proberen) te leiden. Ze willen nog niet te veel verklappen, maar weet wel dat de twee feestneuzen niet vies zijn van een beetje actie in de attractie. Kortom: verwacht het onverwachte en laat je verrassen door een aaneenschakeling van entertainment onder het genot van een heerlijk viergangenmenu.

Praktische informatie Bonheur Botst

Op een rijtje:

  • Bonheur Botst: een bijzondere pop-up locatie op de Tilburgse kermis
  • Zaterdag 20 juli
  • 18:00 uur aanvang, 18:15 uur start programma, 20:30 uur einde
  • Tickets zijn per twee personen of een veelvoud daarvan beschikbaar
  • Kosten: €80,- per persoon (inclusief viergangenmenu en dranken zoals fris, pils en wijn)
  • Locatie: Spoorlaan, ter hoogte van ABN AMRO
  • Capaciteit: 120 personen kunnen deze ervaring meemaken

Wil je meer informatie of kaarten bestellen? Check snel deze website.