Een échte ondernemer start bij de Rabobank!

Startende ondernemers hebben meer succes met de Rabobank. Onze adviseurs Bedrijven nemen actief deel aan de lokale netwerken en zijn uitstekend op de hoogte van lokale ontwikkelingen. Wij investeren in ondernemerschap en langdurige relaties. Aandacht staat hierbij centraal: voor u én uw visie op het ondernemerschap. Naast persoonlijke aandacht bieden wij u passende producten.

Speciaal actieaanbod
De Rabobank weet wat ondernemen is en helpt u bij een succesvolle start. Als u nu een Rabo Ondernemerspakket opent, dan maakt u kans op een ballonvaart in de Rabobank Luchtballon. Zo kunt u uw toekomstige werkgebied vanaf grote hoogte bekijken. Dit speciale actieaanbod is geldig tot 1 oktober 2009. Natuurlijk profiteert u altijd van het startersvoordeel.

Persoonlijk gesprek
Wilt u advies op maat tijdens een persoonlijk gesprek en profiteren van het startersvoordeel? Maak een afspraak met één van onze adviseurs Bedrijven of bezoek één van onze inloopavonden. Het team Bedrijvenadvies is bereikbaar via telefoonnummer (013) 537 96 60 of via e-mail TeamBedrijvenAdvies@tilburg.rabobank.nl.

Inloopavonden
Op deze avonden kunt u vanaf 18.00 – 20.00 uur binnenlopen om informatie op te vragen over zakelijke, financiële producten. U kunt dan ook een Rabo Ondernemerspakket of andere zakelijke diensten afsluiten.

Wanneer:
Iedere 1e maandag van de maand.

Locatie:
Adviescentrum, Spoorlaan 300 in Tilburg.

Klik hier voor meer informaite over de inloopavonden