Een extra ster voor Boutiquehotel Auberge du Bonheur!

Creatieve manieren om personeel te werven, daar staan ze bij Bonheur Horeca Groep om bekend. Ook nu hebben ze weer iets gaafs bedacht om het housekeeping-team uit te breiden. Je komt eerst gezellig dineren in het restaurant, blijft logeren in het boutiquehotel om te zien wat gasten ervaren en de volgende dag begin jij met je proefdag! Klinkt goed toch?! Lees snel verder. 

“Bij Auberge du Bonheur (onderdeel van Bonheur Horeca Groep) pakken we het graag anders aan helemaal als we nieuwe collega’s zoeken! Dat is niet alleen leuk voor toekomstige collega’s, maar ook volledig in lijn met wat we bij Bonheur voor ogen hebben: genieten is niet voor niks onze missie én visie. We streven ernaar dat onze gasten genieten, maar dat kan niet als onze collega’s niet elke dag met een glimlach naar hun werk komen. De beleving van onze gasten start immers bij de medewerkers. Daarom houden we het niet altijd bij de traditionele sollicitatiegespreken, maar denken we ook graag wat meer out-of-the-box,” zegt Tim Wijdemans (Algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep).

“Dat is niet de eerste keer, want we zijn al eerder originele wervingsacties gestart. Zo zetten we twee jaar geleden letterlijk al onze koks op straat om een nieuwe Sous-chef te vinden en had vorig jaar onze kersverse collega een vliegende start door in de eerste maand mee te vliegen naar Italië te nemen om een eigen Spumante te ontwikkelen voor Auberge du Bonheur. En nu? Nu pakken we het wéér anders aan!”

De beste proefdag (en nacht) die jij jezelf kunt bedenken

Om erachter te komen of deze baan bij jou past, kun je dat het beste zelf ervaren. Daarom nodigt Bonheur Horeca Groep kandidaten met een passend CV uit voor een compleet verzorgde avond bij Auberge du Bonheur. De avond begint met een uitgebreid diner voor twee bij La Nouvelle Auberge. Vervolgens steek je over en mag je heerlijk komen overnachten bij viersterren boutiquehotel Auberge du Bonheur in een van onze 36 moderne kamers en studio’s. Allemaal op de kosten van Bonheur natuurlijk*! Als je de volgende ochtend nog steeds enthousiast bent, dan start je de dag meteen met je toekomstige collega’s van team Housekeeping. Zij laten je zien hoe alles werkt en je kunt zelfs even proefdraaien in je eigen kamer. Daarna praten ze graag verder met je over wat de baan precies inhoudt.

Kom gezellig dineren, blijf slapen en beleef wat de gasten beleven. De volgende ochtend begin je met je “proefdag” en krijg je na een uitleg de gelegenheid om je eigen kamer schoon te maken. Zo weet je direct of je de nieuwe ster in het housekeepingteam wil worden.

Iets voor jou?

Dus, ben jij de nieuwe Housekeep(st)er van Bonheur Horeca Groep die in een gezellig team wil werken? Bekijk dan snel de volledige vacature en reserveer!

Over de vacature Medewerker Housekeeping hotel Auberge du Bonheur: Er is een functie beschikbaar voor 16 tot 20 uur in de week (verspreid over 4 a 5 dagen). Je start vanaf 8:30 uur, maar de werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar. Jij bent de drijvende kracht achter de schermen, door jou voelen onze gasten zich welkom en relaxen volledig in de rustige omgeving. Niet alleen zorg je dat onze hotelkamers en de overige ruimtes schoon zijn, maar ook dat speciale gevoel van luxe en comfort uitstralen. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor de ervaring van de gasten. Ervaring is zeker welkom, maar als je nog nieuw bent in het vak gaan ze ook graag met je in gesprek. Alle informatie over deze vacature vind je hier.

*Bij een indiensttreding.