Een fiets in een meubelshowroom?

Ja je leest het goed, bij Boeren Hasselstraat staat momenteel heel prominent een fiets in de showroom. Niet zomaar een fiets, maar eentje die op de een of andere manier toch met het verkoopproduct van deze meubelzaak te maken heeft. Het betreft een houten fiets.

Leo Herbergs weet er het volgende over te melden: ‘We kregen via een leverancier deze houten fiets aangeboden. In eerste instantie dacht ik, wat moet ik ermee? We verkopen tenslotte stijlmeubelen en dat heeft niet veel met fietsen van doen… Toch sprak dit helemaal uit hout vervaardigde model me wel aan. Hij is fraai van model, stijlvol zal ik maar zeggen en je kunt er nog op fietsen ook!’.

‘Bovendien’, vult Leo’s echtgenote Corina, aan: ‘Deze fiets laat de mogelijkheden met hout wel heel erg duidelijk zien. Mogelijkheden die ook op onze meubelen zeer uitgebreid zijn. En dat zie je dikwijls niet, omdat de techniek dikwijls verborgen zit…’ ‘Misschien gaan we er nog een keer iets mee doen richting onze klanten’, meldt Leo tenslotte.

Voorlopig is de fiets in de showroom aan de Hasselstraat te Tilburg te bezichtigen. Ook tijdens de Paasshow, waarbij Boeren Hasseltstraat op Tweede Paasdag ook haar deuren opent! Je bent van harte welkom! Koffie wordt vers gezet.