Een ‘Flip Flop State of Mind’: Naked Toes brengt stedelijke teenslipper naar Tilburg

naked toes

Wat is er fijner dan de vrijheid van een teenslipper, maar dan in de stad? Als het aan Jan Meurs ligt, helemaal niets! De ondernemer droomt al jaren van een eigen teenslippermerk. Niet alleen omdat hij zelf behoefte heeft aan een ‘stedelijke teenslipper’ met de feel van een vakantieslipper, maar ook omdat hij de vrijheid en het levensgenot in Tilburg wil vergroten. Vanaf 10 maart zijn Naked Toes’ teenslippers (online) verkrijgbaar.

Flip Flop State of Mind

De missie van Naked Toes? De ‘Flip Flop State of Mind’ naar de stad toe brengen én mensen inspireren om vrijer te leven. Bij Naked Toes onderschatten ze de kracht van de bescheiden teenslipper zeker niet. Want het zorgt volgens hen voor een speelser leven en een tolerantere houding naar de medemens toe.

Stedelijk karakter, traditionele look

De slippers van Naked Toes zijn gemaakt van hoge kwaliteit en lichtgewicht materialen. Dit zorgt voor een stedelijk karakter, maar ook voor een traditionele look en feel. Door de rubberen zolen en de veganistische leren bandjes zijn de flip flops zacht en comfortabel. Je kunt er dus de hele stad mee doorkruisen!

Naked Toes worden handgemaakt in de Piushaven en vanaf 10 maart online verkocht via www.nakedtoes.eu.