Een goede website wordt steeds belangrijker

goede website

Uit onderzoek van SIDN blijkt dat 95% van de zzp’ers een website heeft en dat zzp’ers gemiddeld zo’n €22.500 extra omzet halen uit hun website. Dat is nogal wat! Ook blijkt dat de kosten die de zzp’er er in tijd en geld eraan besteed, relatief klein zijn. Per jaar zijn de kosten gemiddeld €300 en wordt er 16 uur in de site gestoken.

Investeren in je website is misschien eng, je ziet namelijk niet altijd meteen resultaat. Toch kan een kleine investering er al voor zorgen dat bezoekers meer vertrouwen krijgen in je product of dienst. Ziet je website er perfect uit en spreek je de klant goed aan dan zal je zien dat je vanzelf ook meer succes online krijgt.

Een professionele website zorgt voor vertrouwen

Vertrouwen opbouwen is erg belangrijk als zzp’er. Je wilt dat jouw website uitstraalt dat je weet waar je het over hebt én waar de klant snel vind wat hij of zij zoekt. Hierbij wil je het liefst niet afhankelijk zijn van een externe partij, waar natuurlijk van alles fout kan gaan. Dat hebben we de afgelopen tijd wel geleerd van de reeks aan datalekken, met als hoogtepunt (of dieptepunt) het datalek bij Facebook. Met je eigen website heb je volledige controle over je content én bezoekersdata is altijd van jezelf.

Maar hoe zorg je nou voor een succesvolle website? Zorg ten eerste dat je content up to date is. Werk je website regelmatig bij. En zet online promotie in om nog meer resultaat uit je website te halen. 51% van de meer succesvolle zzp’ers doet dit. Social media is hierin ook erg belangrijk. En ben niet bang om af en toe een extra investering te doen in je website of social media. Denk hierbij aan extra advertentiebudget of een aanpassing aan je website waardoor je je bezoeker meer verleid tot een aankoop.

Bouw samen met Meer Succes Online je eigen website

Als je denkt dat je website bouwen veel tijd en geld kost, dan heeft Meer Succes Online de oplossing. Samen met Meer Succes Online bouw jij onder begeleiding van de experts van het bedrijf je eigen website in één dag! Tijdens de cursus ‘Samen website bouwen’ ga je met een klein groepje van maximaal zes personen aan de slag met je website. Het personeel van Meer Succes Online is erbij om jou te coachen en te ondersteunen waar je het nodig hebt.

Aan het eind van de dag ga jij naar huis met een website die helemaal af is én live staat. Je hebt alles geleerd om je website te onderhouden en te verder te verbeteren. Heb je achteraf nog vragen? Dan mag je die natuurlijk gewoon nog aan het personeel van Meer Succes Online stellen. Op 9 mei en op 13 juni is er weer een cursus Samen Website Bouwen bij Station88 in Tilburg. Meld je nu snel aan en verdien ook meer met je eigen website.