Eénjarig bestaan voor Cupcake Addicts

Cupcake Addicts

Het is feest in de Tilburgse Langestraat! Dit weekend viert Cupcake Addicts namelijk haar éénjarige bestaan. Wat in eerste instantie is begonnen als een grapje, is voor eigenaren Sophie, Cassandra en Mike een serieuze business geworden. 

Sophie: “We begonnen met een klantenkring die zich voornamelijk in Tilburg situeerde. Vandaag de dag staan we er niet meer versteld van dat we bestellingen uit België, Polen, Duitsland, Frankrijk, Roemenië en zelfs Amerika krijgen.” Ook hebben ze het assortiment uitgebreid met een flink aantal nieuwe smaken zoals ‘Little Red’, ‘Choc olaaaa’, ‘Schwartzwalder Kirsch’, ‘Chique Champagne’, ‘Vanille Choque’ en ‘Stroop-Caramel’.

“We vinden het belangrijk dat klanten ook inbreng hebben en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en smaken. Zo zorgde klant Maggie ervoor dat we de salted chococaramello gingen ontwerpen. Hiervoor kwam ze ons meehelpen in de keuken en na het bakken van verschillende cakes en toppingen creëerden we de ultieme cupcake!” Vertelt Sophie. Sinds kort maken zij naast (speciale dieet) cupcakes ook taarten op maat: van verjaardagstaarten tot smashcakes, van babyshowertaarten tot fototaarten, maar ook bruidstaarten behoren nu tot de opties.

cupcakeaddictshomeslider
foto’s: www.mylocals.nl

Feestelijke acties

Om het succes van afgelopen jaar te vieren heeft Cupcake Addicts zaterdag 6 mei en zondag 7 mei leuke kortingen en acties. Ook zijn er heerlijke cupcake- én taartproeverijtjes. Deze hele week staat overigens in het teken van het jubileum. Iedereen die deze week een cupcake koopt in de winkel in de Langestraat 65 te Tilburg, krijgt per cupcake een lotje en maakt kans om een heerlijke gepersonaliseerde taart te winnen! Check ook de facebookpagina eens, daar verloten ze de nieuwste High Tea, namelijk de Pimp Your High Tea voor twee personen.