Een kijkje binnen bij: broodjeszaak Broodega geopend in hartje Tilburg

Broodjeszaak Broodega

Tilburg heeft er vanaf vandaag een broodjeszaak bij: Broodega. De broodjeszaak – waar je ambachtelijke broodjes, panini’s en veel meer kunt kopen – is inmiddels geopend aan de Heuvelring. Ze zijn gevestigd in hetzelfde pand als Intermezzo (tegenover de McDonald’s).

Overigens wil dit niet zeggen dat de tweede vestiging van Intermezzo dichtgaat. Sterker nog: deze is ook vandaag open gegaan voor een nieuw ijsseizoen. Zo kun je bij Intermezzo terecht voor een ijsje en bij Broodega voor een heerlijk broodje.

Ambachtelijke broodjes

Bij Broodega staan verschillende lekkernijen op de menukaart. Van sandwiches tot luxe belegde broodjes en van een omelet tot panini’s. Ze werken met name met streekproducten. Daarnaast kun je er ook genieten van heerlijke koffie en lekkere smoothies.

Momenteel is het bij Broodega enkel mogelijk om af te halen of via Thuisbezorgd te bestellen. Maar de zaak is zo verbouwd dat – als de coronaregels het toelaten – je er straks ook heerlijk kunt zitten en kunt genieten van een ontbijtje, lunch of brunch. De zaak krijgt namelijk zo’n dertig plaatsen binnen en zo’n dertig plaatsen buiten op het zonovergoten terras.

Broodjeszaak Broodega

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de menukaart van Broodega? Check dan vooral de website.

Broodega is zeven dagen per week van ’s ochtends vroeg geopend. Zo kun je de hele dag door terecht voor verschillende lekkernijen. Benieuwd naar actuele acties en het laatste nieuws? Volg Broodega dan vooral op Facebook en Instagram.

De nieuwe Tilburgse broodjeszaak is in handen van Sebastiaan Groen en Klaas van de Pas. Zij zijn ook eigenaar van Café de Baret. Eerder spraken we de heren al over deze kans om Broodega te starten. Dit interview lees je hier.