Een kijkje binnen bij… de nieuwe brew bar van LOC Brewery

De Tilburgse Spoorzone heeft er een nieuwe hotspot voor bierliefhebbers bij! De gloednieuwe brew bar van LOC Brewery is namelijk geopend. Je kunt hier van dinsdag t/m zondag terecht voor lekkere biertjes. Wij namen alvast een kijkje. Check de beelden hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)


Over de nieuwe brew bar

Een aanwinst voor Tilburg, dat is de nieuwe brew bar van LOC Brewery. Wanneer je de zaak binnenkomt, stuit je aan je linkerzijde direct op de brouwerij. Ze zijn nu de laatste zaken aan het finetunen, maar binnenkort worden hier de lekkerste bieren gebrouwen die je ook direct in de brew bar kunt drinken. De brew bar bestaat uit twee verdiepingen met overal leuke zitjes. Achter de bar vind je ruim twintig tapkranen waar steeds wisselende bieren uit stromen. Drie bieren rechtstreeks uit de ketels van de brouwerij (wanneer deze werkend is), een vast assortiment aan bieren van LOC Brewery en biertjes van bevriende brouwerijen. Ook hebben ze een groot aanbod aan bieren op blik en fles. Dus of je nu graag een frisse IPA drinkt of een rammer van een stout: het is er.

In de keuken maakt het keukenteam van chef-kok Remco Kreuk de lekkerste barfood klaar. Zo is er ook altijd wat lekkers te snacken voor bij je biertje.

De komende tijd gaat de brew bar lekker draaien, maar de ambities zijn groot. Zo willen ze op termijn mogelijk ook lunch en diner verzorgen, gaan ze proeverijen organiseren, leuke evenementen in combinatie met livemuziek en is de grootste droom om ooit een groot internationaal bierfestival te organiseren.

Meer informatie

Wil je meer weten over de brew bar? Check dan snel de website.