Een kijkje binnen bij… de verbouwde vestiging van IJssalon Intermezzo

nieuwe intermezzo

Vanaf begin deze maand kun je al genieten van de lekkere ijsjes van Intermezzo aan de Heuvelring 226. Maar na een verbouwing is de vestiging op de hoek van de Spoorlaan en de Heuvelring inmiddels ook geopend. Benieuwd naar het resultaat van de verbouwing? Lees dan snel verder. 

Want: de eigenaren van Intermezzo vonden het tijd om het interieur van de grootste vestiging van Intermezzo een upgrade te geven. En dat is goed gelukt. Er is een mooie zithoek gecreëerd en de ijssalon heeft een moderne uitstraling om door een ringetje te halen. Uiteraard kun je er nog steeds terecht voor heerlijk schepijs. Ook leuk: je kunt verse wafels bestellen met het ijs en van iedere ijssmaak zijn ook milkshakes te bestellen. Benieuwd naar de verschillende ijssmaken? Check dan snel de website. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Intermezzo? Check dan vooral de website en volg ze op Facebook en Instagram. 

Goed om te weten: je kunt je ijsjes van Intermezzo in bepaalde gedeeltes van Tilburg ook laten bezorgen. En voor de échte Intermezzo-fans hebben ze ook een merchandise-lijn opgezet. Liever een ijsje afhalen in één van de vestigingen? Beide vestigingen zijn zeven dagen per week van 12:00 – 22:00 uur geopend.