Een mijlpaal voor galerie Kap Pur

De dagen worden korter en het weer is erg guur zo tegen het einde van het jaar. Toch heerst er een feestelijke sfeer bij galerie Kap Pur. 

Dit komt niet alleen door de kleurrijke en luxe werken van new media artist Joseph Klibansky. Het komt vooral omdat galerie Kap Pur op 2 december twee jaar bestaat! Dit heuglijke feit, deze mijlpaal, mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom geven we in de week van 2 december aan iedere bezoeker van de galerie een presentje (zolang de voorraad strekt).

De afgelopen twee jaar heeft Kap Pur zich sterk ontwikkeld en zich gesetteld binnen de kunstwereld van Tilburg en omstreken. Naast het feit dat beide galeristen, Arend van Zon en Wilfred van der Velden zich gecertificeerd hebben, is er ook een catalogus uitgegeven met een overzicht van kunstenaars die door Kap Pur worden vertegenwoordigd. 

Natuurlijk ontbreekt het werk van Klibansky niet in deze catalogus. Zijn werk is nog tot en met 20 december te bezichtigen aan de Korvelseweg 151 te Tilburg. Voor meer informatie: www.kappur.nl.