Een mix van hip & antiek: Ristobar29 open in het Dwaalgebied!

Misschien ken jij Ristobar Cinecitta al. Dit is de horecazaak die aan de bioscoop van Cinecitta is gevestigd. Maar sinds kort is het restaurant wat meer losgekoppeld van Cinecitta. Daar hoort ook een nieuwe naam bij: Ristobar29. Lees verder. 

De keuze om het restaurant iets meer los te koppelen van het filmtheater, is niet voor niets. De zaak is namelijk veel meer dan een plek bij een bioscoop waar je toevallig ook kunt eten. De keukenbrigade serveert en namelijk mooie, (h)eerlijke gerechten die je verrassen. Ook wanneer je geen film bij Cinecitta bezoekt, is het een schitterende horecazaak om te komen lunchen, borrelen of dineren. Uiteraard ben je ook welkom voor een kop koffie met een stuk gebak. Hoe je de zaak het beste kunt omschrijven? Als een eigenzinnige mix van antiek en hip.

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de horecazaak. Zowel in het interieur als het kwaliteit van het eten. Steeds vaker ontvangen ze dan ook gasten – niet alleen uit Tilburg – die lekker komen komen eten zonder naar de film te gaan. Het idee dat je bij een bioscoop alleen kunt eten als je ook naar de film gaat, wordt steeds meer ontkracht.

Lunch, diner en meer

Bij Ristobar29 serveren ze zeven dagen per week lunch en diner. Ook in de ochtend kun je er al terecht voor de befaamde carrotcake met mascarpone crème. Wat je van de lunch en het diner mag verwachten? Gerechten die smakelijk, kleurrijk, eerlijk en divers zijn. Ook voor de vegetariërs staat er genoeg op het programma. De gerechten op de kaart wisselen regelmatig zodat vaste gasten constant worden verrast met de lekkerste smaakcreaties.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de menukaart? Of wil je reserveren? Check dan vooral de website.