Een muzikale tijdreis tijdens nieuwjaarsfeest Vorstelijck

Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat de housemuziek in Nederland officieel doorbrak. Sinds die tijd heeft Nederland een toonaangevende rol gespeeld in de internationale dance scene en vele grote deejay talenten voortgebracht. Momenteel komen, volgens DJ Mag, zes van de tien “beste deejays ter wereld” van Nederlandse bodem. In twee sfeervolle area’s gaan we tijdens Vorstelijck een ode brengen aan 25 jaar Nederlandse dansmuziek.

Classics Area
In “De Wagenmakerij” nemen de grondleggers van de dance in Nederland jullie mee op een muzikale tijdreis. Deejay Joost van Bellen stond aan de wieg van deze house revolutie. Deze “disco dinosaurus”  was de resident deejay en artistiek leider van de legendarische Club RoXY en draait nog steeds in clubs over de gehele wereld. Onze “Grand Dame” begon 20 jaar geleden met het draaien van housemuziek en binnen een jaar werd ze resident-dj van de grootste club van Nederland: Nighttown. Vanwege haar energieke sets en haar onberispelijke mixtechniek, groeide ze uit tot een waar icoon in de internationale house scene. Officieel is DJ Miss Monica nu een jaar gestopt, maar speciaal voor Vorstelijck komt ze één keer terug! Samen met onze andere deejays gaan ze jullie een onvergetelijke nacht vol classics geven.

Dance Area
“De Koepelhal” wordt dit jaar wederom omgebouwd tot een waar feestpaleis, waar je kan genieten van de dance van NU. Gegarandeerd de voetjes van de vloer met de absolute elite onder de deejays. Twee hiervan willen we graag uitlichten. Lucien Foort scoorde zijn eerste wereldhit (Quadrophonia) al op 21e jarige leeftijd. Na dit enorme succes ging het allemaal in sneltreinvaart voor “the dreadman”. Zijn remix voor Dirty Vegas, “Days Go By”, wordt zelfs gebruikt voor de Amerikaanse NIKE commercial. Hij stond op de grootste podia van de wereld en voelt feilloos ieder publiek aan. Onze tweede naam is: Jordy Dazz. Deze lokale held vliegt de hele wereld over om te draaien op de allergrootste podia, hosts zijn eigen radioshow op SlamFM en produceert vette tracks als: OMG, Drum Fail, Fuego en Claymore; die stuk voor stuk grijs gedraaid worden door de grootste deejays op aarde zoals: Tiësto, Avicii, Hardwell en Fedde le Grand. Het kan niet anders dan een knaller worden.

Hoewel we terugkijken op een zeer succesvolle jubileum editie, waren er zeker ook leermomenten. Een rommelige garderobe zorgde voor te lange wachtrijen bij de ingang, waarover een aantal gasten terecht gefrustreerd waren. Met zo’n 2.500 kluisjes (capaciteit 7.000 jassen) en een serieuze uitbreiding van het aantal ingangen, zal wachten bij de entree  tot het verleden behoren. Samen met de nieuwe horecapartner, tevens verantwoordelijk voor het succesvolle Oktoberfest in de Koepelhal, kijken we uit naar wederom een topfeest.

New Years Party: Vorstelijck. Dat wil je niet missen! De zesde editie, dat belooft weer een geweldig feest te worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Foto Jans, The Talk en de Burgerij
Ook zijn ze online te bestellen: www.vorstelijck.com

Like Vorstelijck op Facebook en blijf op de hoogte van alle informatie rondom het feest!