Nieuws

rabo-starter-van-het-kwartaal-tilburg
Let op! Dit artikel is al 174 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een platform voor de zorg: Enabl Works is de nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal

Maarten en Tijmen van Enabl Works geloven in duurzame inhuur van extern zorgpersoneel. Inhuur zonder marges, en zonder kosten voor de zzp’er. Een wereld waar zorginstellingen en zelfstandigen elkaar kunnen vinden zonder tussenkomst van intermediairs.

Zorg matchers

Enabl Works matcht zzp’ers en opdrachtgevers uit de zorg. Het gebruik van het platform is kosteloos voor zzp’ers. Zorginstellingen betalen enkel een kleine fee voor betalingsverwerking. Bedrijven kunnen zelfs een whitelabel-versie van het platform krijgen waarmee alle processen omtrent zzp’ers worden geautomatiseerd.

Een extra zetje voor startende ondernemers 

Om te starten met een eigen bedrijf heb je veel lef nodig. Het beginnen van een bedrijf is de eerste stap. De uitdaging is om succesvol te worden en te blijven. Dat is gelijk een grotere en moeilijkere stap. Daarom organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezingen.
Drie tot vier genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Op de website van de Rabobank lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.