Een skyhigh succes van de Rabobank

In mei was de ‘Maiden-flight’ van de Rabobank Luchtballon. Een initiatief van vijf Midden-Brabantse Rabobanken.De officiële vuurdoop vond plaats op golfterrein Prise d’Eau in Tilburg. Enkele klanten gingen samen met de directievoorzitters van Rabobank De Leijstroom, Hilvarenbeek-Oisterwijk s’-Hertogenbosch en Omstreken, de Zuidelijke Baronie en Tilburg en Omstreken de lucht in.

Met beide benen op de grond
De Rabobank staat bekend als een bank die met beide benen op de grond staat. Een bank die verantwoord en zorgzaam bankiert. Een bank die geen gekke dingen doet met het vermogen van haar klanten. En waarin betrouwbaarheid en stabiliteit tot uitdrukking komt in een triple A status. In deze tijd van economische tegenwind boekt de bank een record aan spaargeld en groeide het aantal klanten als nooit tevoren. Het coöperatieve karakter van de bank bewijst haar waarde en de Rabobank schudt haar enigszins saaie imago definitief van zich af.

Toonaangevend in succes
Een stabiele koers die leidt tot toonaangevend succes. Dan ligt de metafoor naar een ballonvaart al snel voor de hand. Met een vaart in de fonkelnieuwe Rabobank luchtballon laat de bank zien dat ze trots is op haar succesvolle klanten en op haar eigen toppositie in de markt. Dat mag best eens gezien worden…